Hoşgeldiniz

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’dan flaş açıklamalar

admin | 21 Mayıs 2018 | BÖLGE, Genel, Siyaset, yaşam A- A+

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçiminde CHP’den Milletvekili aday sıralamasına giremeyen CHP 25. ve 26. Dönem Edirne Milletvekili Erdin Bircan sosyal medya hesabından önemli mesajlar verdi. Edirne’de Milletvekilliği görevi boyunca halkla sürekli iç içe olan, Bölgenin sorunlarının çözülmesinde Edirne ile T.B.M.M arasında mekik dokuyan Milletvekili Bircan Bölgede katıldığı etkinliklerle de en çok dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile de yakınlığı bilinen Bircan’ın neden aday gösterilmediği kamuoyunda merak konusu oldu.? Bircan’ın   Sosyal Medya Hesabında yayınladığı mesaj şöyle; “ Ön seçimden gelerek 25’inci ve 26’ncı dönem milletvekilliğini bana layık gören Edirne halkıma ve hizmet vermeye çalıştığım tüm yurttaşlarıma teşekkür ederim. Önemli olan milletvekilliği değil, milletimize, partimize ve cumhuriyet değerlerine hizmet edebilmektir. Çalışmalarımı sürdürmeye, milletimize ve Edirne’mize hizmet vermek için aday olan arkadaşlarıma destek vermeye devam edeceğim. Listelerde yapılan değişikliklere olan eleştirilere takılarak gerçek amacımız olan 24 Haziran seçimlerine gölge düşürmemenizi tüm milletimizden rica ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi içinde farklı sesleri barındıran, demokrasiye inanan bir partidir. Bizi güçlü kılacak olan farklı seslerle çalışmayı bilmek ve uğruna verdiğimiz mücadelede hedefe kilitlenmektir. Öncelikli hedefimiz 24 Haziran’da milletimizin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, ülkemizi kurtaran, Cumhuriyetimizi kuran partimiz Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak için durmadan, dinlenmeden, yorulmadan çalışmaktır. Tek adama ve faşizme karşı mücadeleye devam edeceğiz. Saygılarımla”

1361 Kez Görüntülendi.
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

DOLAR 4,6794
EURO 5,4552
BIST 95.852,11