CHP’nin Lalapaşa ilçesi genç Belediye başkan adayı Ayhan Günay seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye meclis adayları ile esnafları ziyaret eden Günay; Amaçlarının Lalapaşa ilçesi halkına Çağdaş CHP belediyeciliği ile tanıştırmak, gelişmiş bir ilçe haline getirmek olduğunu belirterek şunları kaydetti;
“ Bizler yarış için değil ilçemize hizmet amacıyla bu göreve soyunduk. Esnaflarımızı ve Halkımıza yaptığımız ziyaretlerde göreve geldiğimizde yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Lalapaşa’nın bugün ekonomik olarak istenilen düzeyde olduğuna inanmıyorum. Halkımız da bu geri kalmışlıktan kurtulma özlemi içinde.
Halkımızın farklı kesimleri için hazırlanmış projelerimiz var. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza Lalapaşa ilçemiz için yapacaklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Bilindiği gibi ilçemizde yağlı güreşler yapılıyor. Bunu bir gün ile sınırlandırmak istemiyoruz. Bu etkinliği bir haftaya yaymak istiyoruz. Trakya Üniversitesinin bünyesindeki Meslek Yüksek Okulun tekrar Lalapaşa’ya kazandırmak istiyoruz. İlçemizdeki tarihi eserlerin onarımı için gereken yapılacaktır. Ev hanımlarımızın ürettikleri ev işleri ve gıda ürünlerinin pazarlanması için belediyece ücretsiz olarak satış reyonları açılacak.Ramazan ayı süresince ilçemizde iftar çadırı kurulacak. Bu projelerimiz halktan büyük ilgi görüyor” dedi.
32 total views, 2 views today
Son Yorumlar