Demirkıran Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı ve Lalapaşa Güreş ağası Abdullah DEMİRKIRAN, önce ki gün Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek Ağalık adaylığını açıkladı.
Silivri’de Emlak, Prefabrik Konut üretimi, Güneşten Elektrik enerjisi üretimi ile ilgili çeşitli ticari faaliyetleri olan başarılı işadamı Abdullah Demirkıran; Belediye Başkanı Gürkan’ı ziyareti esnasında öncelikle başkana yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine şöyle devam etti. Sevgili Belediye Başkanımı Milletvekilliği döneminden de yakından tanıyan biri olarak kendisine Belediye başkanlığı sürecinde başarılar diliyorum. Ben Güreşi seven bir insanım. Ata sporumuza sahip çıkmak ve İlimize gereken desteği sağlamak için bize düşen görev ve sorumluluk neyse onu yerine getirmek için bugün buradayım. Sevgili Başkanımız ile inşallah hep beraber güzel şeyler yapacağız. Bu yıl 654. Kırkpınar ağalık ihalesine katılıp inşallah Allan nasip ederse ağa olmak istiyorum” dedi.
Belediye Başkanı Recep Gürkan da Lalapaşa Güreş Ağası Abdullah Demirkıran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; “ Kırkpınar da köklü değişiklikler yapmak istedik. Bu yıl tamamını faaliyete geçiremeyebiliriz. Ama Güreşlerde hissedilir derecede ve halkın daha fazla katılımını sağlamaya yönelik değişiklikler yapacağız. Kırkpınar etkinliklerini şehrin her bölgesine yaymak istiyoruz. Kırkpınar güreşlerini izlemeye gelen güreş severlerin çoğu il dışından geliyor. Bizler Edirnelileri de güreşe sahiplenmesi için çalışma yapmamız lazım. Bunu sağlamalıyız. Kırkpınar’ın dışındaki aktiviteleri de arttıracağız. Abdullah beyin Kırkpınar Ağası adaylığı ile ilgili bizi ziyaret etmesi çok sevindirici bir durum. Gördüğüm kadarı ile bu sene ağalık biraz daha çekişmeli geçecek. Kurumsal firmalar da Ağalık için başvuruyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor.Kırkpınar ağalığı çok özel bir görevdir. Kalitenin fiyatın artması bizi daha da memnun ediyor. Abdullah Ağalık ihalesinde beye de başarılar diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı Mahalle Muhtarlarıyla olan toplantısı nedeniyle daha sonra Demirkıran’a Belediye Meclis Üyesi Savaş Üner eşlik etti. Üner ile Demirkıran Kırkpınar güreşleri ve Edirne ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
9 total views, 2 views today
Son Yorumlar