EDİRNE AJANS HABER MERKEZİ / 214 24 04 / edirneajans@hotmail.com
İhtiyaca cevap vermediği için bir kat ilave edilmesi kararlaştırılan Edirne Diş Hastanesi 20 üniteden yeni kat ilavesi ile 35 üniteye çıkıyor. Böylece yeterli olmayan diş hastanesi hastaların ihtiyacını karşılayacak duruma gelecek. Diş hastanesine kat ilavesi için ihale gerçekleşti.
Kısa sürede ek katın da hizmete girmesi ile diş tedavisi için başvuran vatandaşların ihtiyaçları karşılanacak. Ünitelerin 20’den 35’e çıkarılması sonucu gecikme olmadan anında diş tedavisi yapılacak. Böylece diş hastalarının bugüne kadar diş tedavisinde karşılaştıkları sıkıntıları son bulacak.
Diğer taraftan Tarımsal Araştırma arazisindeki TOKİ inşaat alanında yapılacak 8 Hekimlik Toplum Sağlık Merkezinin de ihalesinin gerçekleşmesinin ardından de en kısa sürede tamamlanacak. Böylece Edirne’de sağlık tesisi alanındaki ihtiyaçlar büyük oranda giderilmiş olacak. Bu arada ilçelerdeki toplum sağlık merkezleri ile Keşan ilçesindeki 200 yataklı hastanenin ihalesi tamamlandı. Bu tesislerin kazanılmasında Edirne milletvekili ve ayni zamanda Sağlık Bakanı olan Mehmet Müezzinoğlu’nun büyük katkısının olduğunu belirten vatandaşlar “Edirne’miz en çok sağlık tesisi olan illerin başında yer alıyor. Yaşamımızda sağlığın ne denli önem taşıdığını biliyoruz.
İnsanlarımız için bu hizmeti sağlayan Bakanımıza ne kadar şükretsek azdır ” değerlendirmesinde bulundular.
210 total views, 2 views today
Son Yorumlar