Devecihan Kültür Merkezinde Tıp Bayramı nedeniyle doğum anını kapsayan fotoğraf sergisi açıldı.
Tıp Bayramının olduğu günde açılan etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Dr Ertuğrul Tanrıkulu,İl Milli eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Halk Sağlığı Müdürü Turgut Çalışkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr İlhan Açıkgöz, Vali Yardımcıları Mustafa Ergun,Ayhan Özkan, Vali Yardımcıları, ve diğer davetliler katıldı.
Sergide ilk olarak söz alan Doğum Fotoğrafları fotoğraf sergisi sanatçısı Perihan Özkaç Açıkgöz, Sergisinin çok ani bir zamanda oluşan bir konuyu kapsadığını Doğum Fotoğrafı çekmenin çok zor bir iş olduğunu buradaki 28 eserinde doğum anını resimlediğini ifade etti. Bu önemli günde bu konuyu sergiliyoruz. Bilindiği gibi fotoğrafçılık dijital dünyasında yaşıyoruz. Doğum fotoğrafı çok zor şartlarda çekilen bir fotoğraf dalı teknik olarak önemli görünmeyebilir aslında çok anlamlı ve saniyelerle değişen önemli fotoğraflardır bunlar “dedi.
Daha sonra söz alan Vali Yardımcısı Mustafa Ergun bu anlamlı günde bu sergiyi açan sanatçımıza teşekkür ediyorum.
Bu vesile ile Tıp Bayramını kutluyorum” dedi
Daha sonra söz alan Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ; “Sağlık hizmetleri konusu her gün medyada duyuruluyor. Bu konuda farklı boyutta tartışmalar oluyor. Bu günlerde sağlık mensuplarının kıymetinin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Hastanelere gittiğinizde ağızlarına kadar dolu hekim arkadaşlarımız akşama kadar hastaları için mücadele veriyorlar. Önemli bir mesleğe atfedilen bu bayram gününde sizlere başarılar diliyorum” dedi
Daha sonra kurdele kesildi ve etkinliğe katılanlar sergiyi gezdiler.
13 total views, 6 views today
Son Yorumlar