Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ 6552 sayılı Torba Kanun kapsamında esnaf ve sanatkârların borçlarını yapılandırma fırsatını kaçırmamaları gerektiğini belirtti.
EDESOB Başkanı Emin İnağ “Esnaf ve sanatkârlarımızın maliye, SGK ve oda borçları gibi hususlarda yaşadıkları sıkıntıları Konfederasyonumuzda sık sık dile getiriyorduk. Yapılan çalışmalar neticesinde Hükümetimizce hazırlanan 6552 sayılı Kanun ile esnaf sanatkârlarımıza ilgili borçları yapılandırma hakkı getirilmiştir. Özellikle esnaf ve sanatkârlarımızın kayıtlı oldukları meslek odalarına olan borçlarını yapılandırmaları hususunda odalarımıza başvuru yapmaları gerekmektedir. Kasım Ayı sonuna kadar yazılı olarak yapılacak başvuru ile esnaflarımızın borcu ESBİS sistemi üzerinde yapılandırılacaktır.” Dedi.
Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ 6552 sayılı Torba Kanun kapsamında yapılandırma yapmayan esnaflarımızın önemli bir fırsatı kaçırmış olacaklarını belirtti.
8 total views, 2 views today
Son Yorumlar