Eğitim İş Edirne Şube Başkanı Nazım Kırcı Şube ve Temsilcilik binalarına Genel Merkezimizin aldığı karar gereği asılan “Yolsuzluğunuz, Yoksulluğumuzdur, Hükümet İstifa” pankartı nedeniyle Eğitim-İş’e yönelik baskılar devam ettiğini belirterek Şunları kaydetti; “ Dün öğle saatlerinde Birleşik Kamu-İş İl Temsilcisi ve Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı polislerce emniyete götürülerek gözaltına alınmak istenmiş, ifadesi alındıktan sonra Savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştır.
Bu talimatların nereden verildiğini gerek biz gerek halkımız çok iyi bilmektedir. Öncelikle Şube Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu olayla Şube Başkanımızın çelikleşmiş iradesi daha da güçlenmiştir. Yolsuzlukla suçlanan şehzadeleri ifadeye bile çağıramayan görevliler en demokratik tepkiyi bile içine sindirememektedir.
Şube Başkanımız hakkında adli süreç başlatan adalet mekanizması Eğitim-İş’in hırsızlığı, talanı, vurgunu alkışlamasını bekliyorsa çok bekleyecek; darbe dönemlerini aratacak zorlama yorumlarla Eğitim İş’in diz çökmesi beklentisinin sonuçlarını yaşayarak görecektir.
Türkiye’nin dört bir yanında inadına haykırıyoruz :
Baskılarınız bizi yıldıramaz! Yalanlarınızı, yasaklarınızı, yolsuzluklarınızı ulusumuza anlatmaya devam edeceğiz” dedi
44 total views, 2 views today
Son Yorumlar