Edirne Kızılay Derneğince Taş Odaları Otel’de de 29 çocuk için sünnet töreni yapıldı.Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’da katıldı Müezzinoğlu sünnet olan 29 çocuğa çeyrek altın hediye etti ve bu organizasyonu düzenleyenleri kutladı.
Sünnet töreni ile ilgili olarak konuşan Edirne Kızılay yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çakay yaptığı konuşmada Kızılay tarafından yapılan ilk sünnet töreninde 29 çocuğun sünnet olduğunu, bu tip organizasyonların bundan sonra da devam edeceğini belirterek şunları kaydetti: “ Kızılay yönetimince sünnet olacak çocuklar için duyuru yaptık.
Bu organizasyonda bizlere Muhtarlar Birliği, Sosyal Yardımlaşma Kamu Hastaneleri Birliği destek verdi. Sünnetin masrafını Kamu Hastaneleri Birliği üstlendi.
Mevlit töreni sonrası sünnet çocukları için Taş Odalarında düğün yapıldı.Bu etkinlikte Kızılay’ın hiç ir masrafı olmadı. Gençlik Kollarına üye 50 kişi düğün organizasyonunda yardımcı oldu. Düğünde sandık kuruldu buraya toplanan paralar bölünerek sünnet olan 29 çocuğun ailelerine teslim edilecek” dedi
78 total views, 5 views today
Son Yorumlar