EDİRNE AJANS HABER MERKEZİ / 214 24 04 / edirneajans@hotmail.com
Her Türk vatandaşının 10 Kasım gününü unutmaması gerektiğini o gününün Ulu önder Atanın vefat edişinin yıldönümü olduğunu belirten Edirne Köy Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Meriç; “Atatürk sevgisini insanlarımızın kalbinden silmeye kimsenin gücü yetmez. Özellikle biz köylüler onun bize emanetinin her zaman bekçisi olacağız. Atamız taba olan hiçbir sosyal hakkı olmayan köylülerimizi “ Köylü Milletin Efendisidir” sözleri ile bizlere verdiği değeri ifade etmiştir.
Atamızın aramızdan ayrılışının 75. Yılına geldik. Bir insan ömrü kadar yıl geçmiş. Keşke daha yaşayıp ülkemize daha çok hizmet etseydi, ne yazık ki o aramızda yok.
KÖYLÜLERİMİZ HER ZAMAN ATA’NIN İZİNDEDİR
Bizler onun emanetine Çağdaş Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacağız, ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için çaba harcayacağız. Bu konuda gençlerimize atamızın güvendiği gibi, bizler de güven duyuyoruz.
Ülkemizin zora girdiği, işgal edildiği bir dönemde canını ortaya koyarak bize bugün içende bulunduğumuz güzel ülkeyi armağan etmiştir. Bunu hiçbir Türk genci unutamaz unutturmak isteyenlere de imkân verilmeyecektir.
Köy muhtarları Derneği mensupları olarak Atamızın bizlere bıraktığı emanetine sahip çıktığımızı ve sonsuza kadar sahip çıkacağımızı belirtir.
Ulu önder Atamıza sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha bildirir, nur içinde yatmasını dileriz. Köylülerimiz ve tüm halkımız Atasının izinde olmayı sürdürecektir. Ondan kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi
14 total views, 2 views today
Son Yorumlar