Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Sedefçi, İftar yemeğinden sonra Edirne için dua etti. Gazetemize açıklama yapan Belediye Başkanı Sedefçi;“Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin iftar yemeğine katılmanın ve bu güzel insanlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Halkımızla birlikte olmak , onların sorunlarını paylaşmak, onlara çözüm bulmak, benim en büyük görevim. Bu akşam da burada ettiğim dualar Edirnemizin vatandaşları içindir. Yüce Rabbimiz bizleri ve ilimizi tüm kötülüklerden korusun. Onların duaları ve bizim dualarımızla güçlü bir Edirne için, laik ve çağdaş bir kent için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Daha sonra dernek yöneticileri ile fotoğraf çektiren Sedefçi’ye ilgi büyüktü.
İftar yemeğine Dernek üyeleri ve CHP Milletvekili Recep Gürkan ile diğer davetliler katıldı. Sedefçi, iftar yemeği sırasında Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin sorunlarını dinledi ve Edirne Belediyesinden talepleri hakkında bilgi aldı.
Sedefçi, böyle kurum ve kuruluşların düzenlediği toplantılarına katılarak, bu kuruluşların belediye ile daha sağlıklı diyalog içinde olmasını sağladıklarını, bu toplantılarla derneklerin sorunlarını belirleme fırsatı bulduklarını belirtti.
31 total views, 2 views today
Son Yorumlar