İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yıl içinde alınan 5 adet arazi aracı, Edirne Valisi Dursun Ali ŞAHİN’ in katılımıyla hizmete alındı.
Törende konuşan Vali Şahin; İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından alınan 5 adet pikap ve 1 adet Gıda numune aracı ile köylümüze daha iyi ve hızlı bir hizmet verileceğini ifade etti. Şahin, “bu araçları hizmete almakla köylünün ayağına gidileceğini köylülerin ayağına ne kadar çok gidilirse bundan Türkiye kazanacak, Edirneliler kazanacaktır” dedi.
Gerçekleşen programı, Edirne Vali Dursun Ali ŞAHİN, Vali Yardımcı Şenol Levent ELMACIOĞLU, İl Müdürümüz Sayın Orhan SARI, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai CANIM, ve Edirne Damızlık Sığı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay AYTİN, katıldı.
Toplantının ardından etkinliğe katılanlar Serdar Hüseyinca’nın işletmesini yaptığı Taşhan Et Mangal Bahçe’de düzenlenen iş yemeğine katıldılar.
11 total views, 2 views today
Son Yorumlar