Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ayşe Sarı, Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi’ni Ziyaret Etti

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ayşe Sarı, Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un eşi ve Dernek Fahri Başkanı Aynur Karaburun ile dernek üyeleriyle ortak projeler ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ele alındı.

İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu

Gerçekleşen ziyarette, çevre bilinci, sıfır atık projeleri, iklim değişikliğiyle mücadele ve şehircilik alanında yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı. İl Müdürü Ayşe Sarı, polis eşlerinin toplumsal dayanışmadaki önemine dikkat çekerek, “Derneğinizle birlikte çevreye duyarlı, sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istiyoruz. Toplumun her kesimine ulaşarak daha yeşil ve yaşanabilir bir Edirne için el ele vermeliyiz” dedi.

Fahri Başkan Aynur Karaburun’dan Teşekkür

Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi Fahri Başkanı Aynur Karaburun ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çevre ve şehircilik alanında farkındalık oluşturmak adına iş birliği yapmaya hazırız. Dernek olarak sosyal projelere her zaman destek veriyoruz. Bu anlamlı ziyaret için Ayşe Hanım’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Edirne İçin Ortak Adım

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve güç birliği vurgusuyla son buldu. İki kurumun önümüzdeki günlerde çevre dostu projelerde bir araya gelmesi bekleniyor.