Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edirne Valisi Yunus Sezer’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Edirne Valisi Yunus Sezer,

Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“Emek En Yüce Değerdir”

Vali Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin kalkınması, milletimiz refahı için alın teriyle helal kazancının peşinde olan milyonlarca işçimizin günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.
Ülkemizde ilk kez 1923’te resmî olarak kutlanan, 2008 yılı Nisan’ında, “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanması kabul edilmiş, 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasalaşarak resmî tatil ilan edilmiştir.
Alın teriyle helal kazancın simgesi olan emek, her zaman en yüce değerdir. Ülkemizin her köşesinde, her alanda çalışan emekçilerimizin refahı, huzuru ve güvenliği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendiği bu özel günün; toplumsal barışa, kardeşliğe ve daha aydınlık yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Dayanışmanın güzellikleri, yardımlaşmanın ayrıcalıkları ve kardeşlik bağlarının vazgeçilmezliği, işçilerimizin destekleriyle güçlenecek, toplumsal huzur işçilerimizin refaha ermesi ile sağlanacaktır. Devletimiz, çalışanlarımız ve sendikalarımızın iş birliği ile yürütülen çalışmalar ülkemizi daha ileriye taşıyacaktır.
Bu vesileyle; 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde bayram havasında geçeceğine inanarak, işçi, memur başta olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum”