Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü olarak görev yapan Nihat Kınık, yeni atandığı GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü görevi öncesinde, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’a veda ziyareti gerçekleştirdi.
Görevdeki Başarılı İş Birliği ve Teşekkür
Edirne’deki görevi süresince bölgenin gümrük ve dış ticaret faaliyetlerinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Nihat Kınık, ziyarette İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ile yaptıkları başarılı iş birliklerini değerlendirdi.
Kınık, “Edirne’de geçirdiğim süre boyunca emniyet teşkilatımızla uyum içinde çalıştık. Özellikle sınır ticaretinin güvenliği ve kaçakçılıkla mücadelede büyük bir ekip ruhu oluşturduk. Sayın Karaburun’a ve emniyet mensuplarına verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.
“Edirne Hep Gönlümüzde Kalacak”
Yeni görev yeri olan GAP Bölgesi’ne atanmasının ardından duygularını paylaşan Kınık, “Edirne, benim için unutulmaz bir görev şehri oldu. Buradaki deneyimlerim ve dostluklar, meslek hayatımın en değerli kazanımları arasında yer alıyor. Ancak memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Karaburun’dan Teşekkür ve Başarı Mesajı
Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ise yaptığı açıklamada, Kınık’ın Edirne’ye yaptığı hizmetleri takdirle karşıladığını belirterek, “Sayın Kınık, bölgemizin gümrük ve ticari faaliyetlerinde önemli projelere imza attı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, aramızdan ayrılırken gönüllerde yer edindiğini belirtmek istiyorum” dedi.
Yeni Görev: GAP Bölgesi’nde Stratejik Rol
Nihat Kınık’ın atandığı GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, bölgenin ekonomik kalkınmasında ve uluslararası ticaretinin gelişiminde kritik bir role sahip. Kınık’ın buradaki görevi, Güneydoğu Anadolu’nun ticari potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaları kapsayacak. @gapgumrukbolge @emniyetedirne
#Edirne #GümrükMüdürlüğü #NihatKınık #OnurKaraburun #VedaZiyareti #GAPBölgesi
