Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye olan bağlılığını bir mesajla yeniledi. Tokluoğlu, yaptığı açıklamada, sadakatin MHP camiası için bir şeref meselesi olduğunu vurgulayarak, “Liderimize olan bağlılığımız, davamızın temelidir” ifadelerini kullandı.
“Şerefin Tavizi Olmaz”
Tokluoğlu’nun paylaştığı mesajda dikkat çeken ifadeler şöyle:
“Sözün sözümüz, yolun yolumuzdur. Kartalın ufukta gördüğünü kümesteki tavuklara anlatamazsın. Nice fırtınalar koptu bu camianın başında… Nice ihanetleri sabırla sineye çektik. Susmak acizlik değil; vakti gelince konuşmak için sabırdır. Şimdi tavır koyma zamanıdır!”
“Liderimize Sadakat, Ülkücünün Şerefidir”
Tokluoğlu, mesajının devamında MHP’nin kararlı duruşuna vurgu yaparak şunları kaydetti:
“Onlar yalan söyleyecek… Biz doğruları haykırmaya devam edeceğiz! Onlar iftira atacak… Biz sadakatle sancağımızı taşımaya devam edeceğiz! Onlar dönecek… Biz, Liderimizin izinde dimdik yürümeye devam edeceğiz!
Bu dava sahipsiz değildir! Liderine sadakat gösteremeyenin bu teşkilatta yeri yoktur! Lidere sadakat, ülkücünün şerefidir!”
MHP’de Kararlılık Vurgusu
Tokluoğlu’nun bu açıklaması, MHP’nin Devlet Bahçeli liderliğindeki birlik ve beraberlik mesajını bir kez daha güçlendirdi. Parti içindeki disiplin ve lider etrafında kenetlenmenin önemine dikkat çeken Tokluoğlu, ülkücü camianın her koşulda sadakatle yoluna devam edeceğinin altını çizdi.
Bu mesaj, MHP teşkilatlarında ve taraftarlar arasında büyük yankı uyandırırken, Tokluoğlu’nun vurguladığı “şeref, sadakat ve tavizsiz duruş” ilkelerinin partinin temel prensipleri olduğu bir kez daha hatırlatıldı.