Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN GENCAN AKIN, BABALAR GÜNÜ’NDE ŞEHİT BABALARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Edirne Belediye Başkanı Av.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit babaları ve gazilerle bir araya geldi.

Edirne Muharip Gaziler Derneği’nde gerçekleşen organizasyona, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Vardar Karaduman, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, şehit ve gazi babaları katıldı.

Dernek başkanlarının hitaplarından sonra konuşmasını yapan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Babalar Günü’nün anlamını ve bu özel günde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmenin kendisi için taşıdığı duygusal değeri vurguladı. Konuşmasında, “Babalarımız, gazilerimiz, şehit ailelerimiz, şehit babalarımız… Öncelikle bizlere kıymetli Babalar Günü’nde eşlik ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Dağ gibi arkamızda duran, her zaman destek olan babalarımız bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Başkan Gencan Akın, şehitlerimizi rahmetle anarken, “Özellikle bu Babalar Günü’nde siz değerli gazilerimizle ve şehit babalarımızla bir araya gelmek istedik. Ülkemiz için yaptığınız fedakârlıklar nedeniyle sizlere minnettarız. Allah eksikliğinizi göstermesin” dedi.

Konuşmasında, Babalar Günü’nün kayıplar yaşamış aileler için zor bir gün olduğunu belirten Başkan Gencan Akın, “Bugün, hem babalarımızın kıymetini hatırladığımız hem de onları kaybetmiş olanlar için hüzün taşıyan bir gün. Başta şehitlerimiz olmak üzere hayatını kaybetmiş babalarımıza rahmet diliyor; tüm babalarımızın, baba adaylarımızın ve kendini baba gibi hisseden herkesin Babalar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.