Geçtiğimiz hafta sonu kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar için Edirne’de hüzünlü bir tören düzenlendi. Valilik binası önünde gerçekleşen anma töreni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.


Vali Sezer’in Duygusal Konuşması
Edirne Valisi Yunus Sezer, törende yaptığı konuşmada, Beypınar’ın Türkiye’nin birçok bölgesinde büyük bir fedakarlıkla görev yapmış örnek bir bürokrat olduğunu vurguladı. Vali Sezer, “Merhum Erdoğan Beypınar, devletimize ve milletimize uzun yıllar boyunca özveriyle hizmet etmiş bir isimdi. Onun kaybı hepimiz için büyük bir üzüntü kaynağıdır. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Törenin ardından Beypınar’ın naaşı, Edirne’nin tarihi Üç Şerefeli Camii’ne getirilerek burada cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında Edirne Yenişehir Mezarlığı’nda defnedilen Beypınar’a son görev, devlet erkanı, yerel yöneticiler ve vatandaşlar tarafından yerine getirildi.

Erdoğan Beypınar Kimdi?
Uzun yıllar kamu yönetiminde önemli görevler üstlenen Beypınar, meslektaşları ve vatandaşlar tarafından dürüstlüğü, çalışkanlığı ve samimiyetiyle tanınıyordu. Edirne’deki görevi sırasında da şehrin kalkınması ve sorunların çözümü için yoğun çaba sarf etmişti.

Beypınar’ın vefatının ardından birçok siyasetçi, bürokrat ve sivil toplum kuruluşu başsağlığı mesajları yayınladı. Sosyal medyada da sevenleri, duygu dolu paylaşımlarla kendisini andı.
Edirne halkı, Beypınar’ın ardından büyük bir üzüntü yaşarken, merhum vali yardımcısının ailesine ve yakınlarına sabır, kendisine de rahmet diliyor. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.
