Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edirne Belediye Başkanı Gencan Akın, İmamoğlu’na Destek Ziyaretinde Bulundu.. “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Edirne Belediye Başkanı Av.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, İmamoğlu’ndan Edirnelilere umut dolu mesajlar geldi.

“HALKIN İRADESİNE İNANIYORUZ”
Başkan Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada:
“Edirneli hemşehrilerimizin selam ve dayanışma duygularını Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ilettim. Ekrem Başkan, halkın iradesine olan inancıyla güçlü, kararlı ve umut dolu. Mücadelesine aynı azimle devam ediyor. Kendisinin de söylediği gibi: Adalet, refah, özgürlük ve huzur dolu bir Türkiye için hep birlikteyiz.” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN EDİRNELİLERE UMUT DOLU MESAJ
Ziyaret sırasında İmamoğlu, Edirnelilere iletilmek üzere bir not kağıdı vererek şu tarihi mesajları iletti:
“Edirne’ye hemşehrilerime en içten sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Cennet vatanın her köşesi ve insanları büyük bir mücadele veriyor. Bu mücadelemiz; adalet, refah, bereket, özgürlük ve geleceğimiz mücadelesidir. Çocuklarımızı, gençlerimizi çok seviyorum; onları cesaret kaynağım olarak görüyorum. Gençler tarih yazacak ve HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK…”

DAYANIŞMA VURGUSU
Başkan Akın, ziyaretin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda:
“Adaletin, özgürlüğün ve demokrasinin yanındayız. Ekrem Başkan’ın dediği gibi; umudumuzu hiç kaybetmedik, her şey çok güzel olacak!” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı ziyaret, siyasi arenada büyük yankı uyandırırken, muhalefet cephesinde dayanışma ruhunu güçlendirdi. İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sözü, sosyal medyada hızla yayılarak umut sloganına dönüştü.